preloader

Добро пожаловать на сайт Молодёжного Фонда Варница.

Молодёжный Фонд Варница координирован Молодежной Ассоциации «Шанса» при поддержке Фонда Восточная Европа из финансовых средств, предоставленных Правительством Швеции посредством Шведского Агентства Международного Сотрудничества в Области Развития (Sida) и Министерством Иностранных Дел Дании (DANIDA).

Date: 25.06.2020

Author: Svetlana Budistean

Tags:

No Comments »

Anunt Apel GAL

Anunt-apel-GAL_SN Aplicatie-de-finant_SN Buget-finant_SN Reguli-de-particip_SN

Date: 29.04.2020

Author: Svetlana Budistean

Tags:

No Comments »

Semnarea contractelor de grant cu beneficiarii PGM!

Semnarea contractelor de grant cu beneficiarii PGM în cadrul proiectului ”Fondul de Antreprenoriat pentru Tineri Varnița”. ‼️ Succese, realizări frumoase, baftă, putere și multă răbdare. ‼️Acest eveniment este realizat de AO Asociația de Tineret Șansa, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”

Date: 29.04.2020

Author: Svetlana Budistean

Tags:

No Comments »

Promovarea afacerilor!

📢 Promovarea afacerilor tinerilor din localitățile raionului Anenii Noi în cadrul proiectului ”Fondul de Antreprenoriat pentru tineri Varnița”. ‼️Acest eveniment este realizat de AO Asociația de Tineret Șansa, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”.