preloader

Bun venit pe siteul Fondului pentru tineri Varniţa.

Programul „Fondul pentru Tineri Varniţa” este coordonat de Asociaţia Obştească de Tineret „Şansa” în parteneriat cu Adminsitraţia publică locală Varniţa şi IRC COMMON HOME. Programul este susţinut financiar de Fundaţia Est-Europeană Moldova, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) şi Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei (DANIDA).

Date: 11.07.2017

Author: Svetlana Budistean

Tags:

No Comments »

Ședința cu membrii noi ai Fondului pentru Tineri Varnița.

11.07.2017, astazi AT Sansa a organizat prima sedinta cu membrii noi ai Fondului pentru Tineri Varnita, cu varsta cuprinsa intre 10-13 ani. Membrii au fost informati despre activitatea si oportunitatile oferite, inclusiv despre donatori generosi si partenerii fideli. Va spunem: „Bine ati venit, dragii nostri”, va dorim mult succes si speram ca asteptarile voastre se vor adeveri, iar in curand veti avea si primele rezultate frumoase.

Date: 11.07.2017

Author: Svetlana Budistean

Tags:

No Comments »

Școala de vara „Tânărul Antreprenor”.

Scoala de vara „Tanarul Antreprenor”. In cadrul sesiunii de prezentare a planurilor de afaceri, 5 grupuri de tineri au prezentat afacerile proprii. Membrii comisiei au fost placut surprinsi de creativitatea tinerilor, munca depusa si rezultatele obtinute in urma instruirii. Cea mai reusita afacere „Foto Studio „NEON” a fost mentionata cu 500 lei din partea Fondului pentru Tineri Varnita si 200 lei din partea institutie gazda. Aducem sincere multumiri dnei Iulia…

Read More…